Forum klanu Sabat

Wampirzy klan Sabat

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2009-02-16 18:39:38

Maxwell

Moderator

Punktów :   

Karty postaci

Tak dla u³atwienia wszystkim i umilenia grania bêd± potrzebne karty postaci. Karty bêd± tworzone na zasadach z Wampira:Maskarady. W razie jakichkolwiek problemów i pytañ proszê siê nie baæ i pytaæ. Na pewno pomogê

#2 2009-02-22 08:43:20

Loara

Mistrz Gry

8219977
Punktów :   

Re: Karty postaci

ja te¿ ;D bawiê siê w te klocki ju¿ jaki¶ czas:)

#3 2009-04-03 06:26:49

Maxwell

Moderator

Punktów :   

Dobra, to ja zamieszczam pierwszy, oto moja karta:

Maxwell, Tremere pokolenie XI, Twórca, Ocaleniec
                                                                                          ATRYBUTY
Fizyczne                                                                         Spo³eczne                                                          Umys³owe

Si³a                ***                                                          Charyzma        **                                            Percepcja      ***
Zrêczno¶æ       ****                                                        Oddzia³ywanie  *                                              Inteligencja    **
Wytrzyma³o¶æ ***                                                          Wygl±d            ***                                           Spryt            ***

ZDOLNO¦CI

Talenty                                                                              Umiejêtno¶ci                                              Wiedza
Czujno¶æ                     ***                                                     Etykieta           **                                     Lingwistyka     ***
Przebieg³o¶æ                ***                                                     Walka wrêcz     **                                     Medycyna       ***
Uniki                           ***                                                     Zabezpieczenia *                                      Okultyzm         ****
Wysportowanie            ***                                                                                                                    ¦ledztwo          ***
Znajomo¶æ pó³¶wiatka  *     

ATUTY   

Dyscypliny                                                                              Pozycja                                                            Charakter   

Nadwra¿liwo¶æ **                                                                    Pokolenia **                                          Sumienie/Os±d              **
Taumaturgia    **                                                                    Mienie      **                                          Samokontrola/Instynkt  ***
Dominacja       *                                                                     Â¦wita       *                                            Odwaga                        *****

Inne Cechy                                                                                         Cz³owieczeñstwo     *****         
Wy³±czenie ofiary(dzieci i blondyni)                                                        Si³a Woli                ********
Uzale¿nienie lekkie(wino)                                                                      Poziom Krwi           ***********

#4 2009-10-18 11:40:02

Cloe de Vertax

U¿ytkownik

10087019
Punktów :   

A ja w "te klocki" nie bawi³am siê jeszcze nigdy w ¿yciu i ni w gruchê ni w pietruchê  nie wiem co gdzie i z czym, to mo¿e tak dla zielonej mnie (i mo¿e komu¶ te¿ xD) który¶ z przywódców by wyja¶ni³? ^^

Cokolwiek nie zrobisz dla drugiej osoby i tak dostaniesz po pysku.
A mamusia mówi³a: nie ufaj ludziom xD

Stopka forum

RSS